Masterclass (kinder- en jeugd)psychiatrie

-Door Martijn van Noorden-

Ben je student geneeskunde, biomedische wetenschappen of co-assistent in Leiden, dan ben je van harte uitgenodigd voor een masterclass (kinder- en jeugd)psychiatrie, georganiseerd door Curium en het LUMC.

Deze masterclass biedt de gelegenheid aan geïnteresseerde studenten geneeskunde en biomedische wetenschappen om zich te verdiepen in de psychiatrie: dit door samen met experts in interactie te gaan met (ex-) patiënten, hun verhaal te horen en hen vragen te stellen.

Tijdens deze masterclass zal nagegaan worden welke onderwerpen jullie in de toekomst de revue willen zien passeren. Deze masterclass is een vervolg op de eerdere kleinschalige masterclasses die wij tijdens het blok Vraagstukken Psychisch Functioneren hebben georganiseerd. Je hoeft deze echter niet gevolgd te hebben je voor de komende masterclass in te schrijven.

Je bent van harte uitgenodigd om deze masterclass te volgen op woensdag 31 oktober van 16.00 tot 17.30.

De masterclass zal plaatsvinden op Curium. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Voor meer informatie over aanmelding en inschrijving, neem contact op via het contactformulier

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.