Weer keuzestageplek in het LUMC: Onderwijs-Poli-Onderzoek

-Door Martijn van Noorden-

De afdeling Psychiatrie van het LUMC biedt een kleinschalige en persoonlijke opleiding met een academisch en maatschappelijk sterk profiel. Ook als je niet in opleiding bent in het LUMC ben je van harte welkom voor een keuzestage in het aandachtsgebied. Wij bieden diverse stages in de aandachtsgebieden volwassenen en ouderenpsychiatrie. Meer informatie over de opleiding tot psychiater in het LUMC vind je hier.

Keuzestages in de aandachtsgebieden

Binnenkort zijn er weer plaatsen bij diverse aandachtsgebiedstages volwassenen en ouderenpsychiatrie.

-Onderwijsstage: een plek per 1 januari of 1 april 2019 voor de duur van zes maanden (andere periodes in overleg; zie hier voor een uitgebreide beschrijving). In deze stage kun je je creativiteit gebruiken voor het doorontwikkelen van ons (bachelor en master) geneeskunde-onderwijs en zelfs je BKO halen of een begin maken met het BKO traject.

-Polikliniekstage (volwassenen of ouderen): een plek per 1 januari of 1 april 2019 voor zes maanden (andere periodes in overleg; zie hier voor een uitgebreide beschrijving). In deze stage heb je ook de mogelijkheid tot verdiepende cursussen en het onder supervisie uitvoeren van psychotherapie waaronder EMDR. Een optie is om deze stage te combineren met onderzoek (bijvoorbeeld voor het eindreferaat). In dat geval bedraagt de duur van de stage een jaar.

-Keuzestage psychofarmacologie CHDR: een plek per 1 januari of 1 april 2019 (andere periodes in overleg; zie hier voor een uitgebreide beschrijving). In deze stage leer je alles wat er komt kijken bij geneesmiddelenonderzoek, en werk je intensief mee aan lopende studies.

Meer informatie nodig?

Wil je meer informatie over de opleiding of overleggen over de mogelijkheden voor een keuzestage, neem dan contact op via het contactformulier of kijk hier.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.