Masterclass psychiatrie

Onderwijs 0 comments

-Door Martijn van Noorden-

Ben je student geneeskunde, biomedische wetenschappen of co-assistent in Leiden, dan ben je van harte uitgenodigd voor de eerste masterclass psychiatrie van 2019, georganiseerd door Curium en het LUMC.

Deze masterclass biedt de gelegenheid aan geïnteresseerde studenten geneeskunde en biomedische wetenschappen om zich verder te verdiepen in de psychiatrie: deze keer gaan we samen een volwassen patiënt interviewen en nabespreken. Ook kun je op een informele manier in gesprek gaan met aios psychiatrie (psychiaters in opleiding) om vragen te stellen over het vak psychiatrie en de opleiding.

Deze masterclass is een vervolg op de eerdere masterclasses die wij tijdens het blok Vraagstukken Psychisch Functioneren hebben georganiseerd. In samenwerking met Curium organiseren we periodiek een masterclass, afwisselend in Curium en in het LUMC. Je hoeft niet eerder een masterclass gevolgd te hebben je voor de komende masterclass in te schrijven.

Je bent van harte uitgenodigd om deze masterclass te volgen op woensdag 13 maart 2019 van 16.00 tot 17.30 op de afdeling psychiatrie in het LUMC.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Voor meer informatie over aanmelding en inschrijving, neem contact op via het contactformulier

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.