Masterclass Psychiatrie. Meld je nu aan!

Onderwijs 0 comments

-Door Martijn van Noorden, psychiater LUMC-

Curium en de afdeling psychiatrie van het LUMC organiseren op 17 juni weer een masterclass  (Kinder- en Jeugd) psychiatrie.

Deze masterclass biedt de gelegenheid aan geïnteresseerde studenten om zich te verdiepen in de psychiatrie: dit door samen met experts in interactie te gaan met (ex) patiënten, hun verhaal te horen en hen vragen te stellen. De jongerenraad van Curium-LUMC zal deze masterclass verzorgen op de behandelafdeling van Curium-LUMC in Oegstgeest en de deelnemers, onder andere, voorzien van een rondleiding.

Jullie zijn van harte uitgenodigd om deze masterclass te volgen op maandag 17 juni van 16.00 tot 17.30.

De masterclass vindt plaats tijdens het blok Vraagstukken Psychisch Functioneren (G2VPF) en is een mooie aanvulling op het blok. Ook geneeskundestudenten van andere jaren en studenten biomedische wetenschappen zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. Je hoeft niet eerder een masterclass gevolgd te hebben, en je hoeft niets voor te bereiden.

Om in te kunnen schatten welke faciliteiten er nodig zijn vragen we jullie je aan te melden via het contactformulier. Mocht je niet kunnen, maar wel interesse hebben voor een volgende masterclass, gelieve je naam door te geven, zodat we je op onze directe verzendlijst kunnen zetten.

Met vriendelijke groet, Prof dr. Robert Vermeiren, Kinder- en Jeugdpsychiater Curium-LUMC, en dr. Martijn van Noorden, psychiater LUMC.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.