Komkommertijd. Win een super-exclusieve DLP mok!

Blog, Onderwijs 0 comments

Ben je student geneeskunde in Leiden en heb je voor de zomer het blok Vraagstukken Psychisch Functioneren gevolgd, én begin je je zo langzamerhand wat te vervelen in je welverdiende zomervakantie of wil je even afleiding van EL-CID en KMT perikelen, let dan goed op!

Wij van DeLeidsePsychiater zijn altijd op zoek naar interessante en leerzame content voor onze website. Tijdens de komkommertijd bedachten we het volgende: de tweedejaarsgeneeskundestudenten hebben zich tijdens het eerder genoemde blok weer erg ingespannen met onder andere schrijfopdrachten. Hier zaten soms erg fraaie exemplaren bij, waarbij zeer relevante artikelen waren samengevat. Normaal gesproken zouden deze schrijfopdrachten verdwijnen nadat er een cijfer voor gegeven is. Dat is natuurlijk zonde van al het werk. Wij zouden deze schrijfopdrachten graag in aangepaste vorm breder beschikbaar maken, zodat anderen daar ook van kunnen leren, door deze periodiek op onze website te plaatsen.

Win een DLP-mok!

Schrijf een korte samenvatting van je schrijfopdracht van maximaal 300 woorden, met een PUBMED link naar het artikel of de artikelen. Een artikel moet recent zijn, niet ouder dan 2 jaar. Het moet gemakkelijk leesbaar zijn, ook voor niet-medisch onderlegde lezers. Denk aan het format van een referaat  in het Tijdschrift voor Psychiatrie, maar dan iets eenvoudiger. Stuur je inzending in vóór 5 september via het contactformulier. Door deel te nemen ga je akkoord met plaatsing van je referaat op DeLeidsePsychiater.nl. Uit de inzendingen zal een jury een winnende bijdrage selecteren. Deze bijdrage plaatsen wij op DLP, en de winnaar ontvangt een super-exclusieve DLP mok, waarmee je in het derde jaar optimaal kan shinen. En natuurlijk de nodige koffie drinken. Bij succes zullen we deze actie herhalen, wellicht ook in andere variaties.

Wij hopen op veel inzendingen,

Heb je nog vragen, neem vooral contact op met de redactie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.