Laatste informatie SAP-dag 12 november LUMC Leiden

Over een week is het zover: de SAP-najaarsdag voor aios psychiatrie in het LUMC in Leiden. Je kunt je nog inschrijven; meer informatie vind je hier.

-UPDATE 11-11-2019- De inschrijfmodule is inmiddels gesloten. Er zijn nog 10 plekken open voor registratie ter plekke.

Tijdens de SAP-dag krijg je state-of the art lezingen voorgeschoteld, volg je workshops en wordt er ook in culinair opzicht goed voor je gezorgd.

Het volledige programmaboek (PDF) vind je hier. Hieronder vind je een plattegrond met instructies om de registratiebalie en koffie te bereiken. De ontvangst en registratie is van 9.00-9.25; om 9.30 start het programma. Let op: de ontvangst en registratie zijn in gebouw 3; de eerste plenaire lezing is in gebouw 1. Zie de plattegronden hieronder.

Het LUMC is goed bereikbaar per auto en trein. Vanaf Leiden CS is het ongeveer 5 minuten lopen naar gebouw 3, waar de registratiebalie is en de koffie klaar staat. Het gebouw is goed te herkennen aan de gouden collegezaal, die je van buiten kunt zien.
Let op: de eerste plenaire lezing vindt plaats in collegezaal 1, in gebouw 1 (hoofdgebouw LUMC). Dit is op de eerste etage. Vanaf gebouw 3 is het enkele minuten lopen. Volg de mensen van de organisatie, te herkennen aan zwarte leidsepsychiater T-shirts!

Wij hopen je te zien op 12 november! Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet om contact op te nemen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.