Vacature psychiater PCD

-Door Martijn van Noorden, psychiater LUMC-

Vanwege het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een psychiater voor de psychiatrische consultatieve dienst (PCD) in het LUMC, vanaf augustus 2020, voor drie dagen per week, tot het einde van het jaar en mogelijk langer.

De PCD verricht consulten in het LUMC, op de verpleegafdelingen en op de Spoedeisende Eerste Hulp. Het PCD team bestaat uit twee psychiaters, drie aios en twee consultatief verpleegkundigen. Als psychiater op de PCD geef je supervisie aan het PCD team, en maak je deel uit van de opleidingsgroep, bestaande uit acht psychiaters. Andere taken zijn in overleg mogelijk.

Heb je interesse in deze mooie baan, of wil je meer informatie, neem dan contact op.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.