Deadline sollicitatie opleiding 2022: 26 september

Zoals je hier al kon lezen is het weer bijna tijd voor de jaarlijkse sollicitatierondes voor de medische vervolgopleiding psychiatrie in het LUMC. Ook voor 2022 hebben we weer vier opleidingsplaatsen te verdelen, en zoeken we weer vier gemotiveerde en enthousiaste collega’s die hun schouders eronder willen zetten en willen gaan voor een goede opleiding met solide ziekenhuispsychiatrie basis.

In eerdere posts hebben we uitgelegd wat onze opleiding te bieden heeft en naar welke aios we op zoek zijn. Hier kun je meer lezen over het nieuwe opleidingsplan ‘De Psychiater’.

Herken je jezelf in het geschetste profiel en wil je graag je opleiding psychiatrie in het LUMC en CPZHN volgen, solliciteer dan vóór 26 september 23:59. Meer informatie over de procedure kun je hier vinden. De gesprekken vinden plaats op vrijdagen vanaf 8 oktober.

Mocht je nog twijfelen, of wil je nog graag overleggen, neem dan contact op met één van de opleiders of aios via het contactformulier.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.