Sollicitaties opleiding 2023

Opleiding 0 comments

-Door Martijn van Noorden, opleider psychiatrie LUMC-

Wil je psychiater worden en je opleiding volgen in een academische ziekenhuissetting in de randstad die toch kleinschalig en persoonlijk is, met veel mogelijkheden voor individuele ontwikkeling, maatwerk, ruime psychotherapiemogelijkheden, de ECT opleiding en mogelijkeid om mee te werken aan innovatieve behandelingen en/of onderzoek?

Wil je terechtkomen in een fantastische aiosgroep met veel cohesie en gezelligheid, ben je bereid te investeren in je werk, de opleiding en het team?

Ben je een bevlogen arts, niet bang voor somatiek, enthousiast en leergierig, heb je humor en sta je open voor feedback?

Ben je bereid om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen opleiding door actief mee te denken over punten die beter kunnen en daarmee ook aan de slag te gaan, samen met het team?

Solliciteer dan voor de opleiding psychiatrie in het LUMC! Voor 2023 hebben we weer vier instroomplekken, waarvan er drie nog beschikbaar zijn. Zorg dat je brief en CV vóór 19 september 2022 binnen zijn. Meer informatie vind je hier. De sollicitatiegesprekken zijn op 14, 21 en 28 oktober 2022, de start van de opleiding is half maart 2023.

Wil je meer lezen over de opleiding tot psychiater in het LUMC, dan kun je via deze post meer lezen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.