Sollicitatie opleiding psychiatrie LUMC 2025

Opleiding 0 comments

-Door Martijn van Noorden, opleider psychiatrie LUMC-

De sollicitaties voor de opleiding psychiatrie in het LUMC komen er weer aan… In het najaar van 2024 vinden de sollicitatierondes plaats voor de opleidingsplekken per half maart 2025.

Wil je graag psychiater worden en je opleiding volgen in een academisch ziekenhuis in de randstad, in een kleinschalig en persoonlijk team, met veel mogelijkheden voor individuele ontwikkeling, maatwerk, ruime psychotherapiemogelijkheden, de ECT-opleiding, opleiding in de gehele levensloop (KJP/volwassenen/ouderen) en mogelijkeid om mee te werken aan innovatieve behandelingen, onderwijs en/of wetenschappelijk onderzoek?

Wil je terechtkomen in een fantastische, enthousiaste aiosgroep met veel cohesie en gezelligheid, ben je bereid te investeren in je werk, de opleiding en het team?

Ben je een bevlogen arts met al enige ervaring in de psychiatrie, niet bang voor somatiek of zelfs al enige werkervaring in de somatiek, enthousiast en leergierig, heb je humor en sta je open voor feedback?

Ben je bereid om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen opleiding door actief mee te denken en te bouwen aan de opleiding, samen met het team?

Solliciteer dan voor de opleiding psychiatrie in het LUMC! Voor 2025 hebben we weer vier instroomplekken. Zorg dat je brief en CV vóór 16 september 2024 binnen zijn. Meer informatie vind je hier. De sollicitatiegesprekken zijn in oktober 2024, de precieze data volgen nog, en de start van de opleiding is per half maart 2025.

Wil je meer lezen over de opleiding tot psychiater in het LUMC, dan kun je onder andere via deze post meer lezen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.