SAP najaarsdag 12 november 2019

-Door Marijke Booij, aios psychiatrie LUMC-

Hierbij een update van de SAP najaarsdag, die zal plaatsvinden op dinsdag 12 november 2019. De SAP najaarsdag is een symposium voor aios psychiatrie uit heel Nederland. Onderstaande flyer is inmiddels door de SAP verspreid aan alle opleidingen.

De voorbereidingen voor deze dag zijn in volle gang. Inmiddels kunnen we de locatie voor de dag bekend maken: de SAP najaarsdag zal plaatsvinden op diverse locaties binnen het Leids Universitair Medisch Centrum, waaronder de Burumazaal.

Afbeeldingsresultaat voor lumc burumazaal
Burumazaal LUMC

Het LUMC is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer omdat het direct naast station Leiden Centraal ligt en ook met de auto goed bereikbaar. Kijk hier voor meer informatie over route en bereikbaarheid.

We zullen de inschrijving voor de SAP najaarsdag na de zomer starten. Blokkeer in je agenda dus alvast 12 november 2019 voor een interessante en gezellige dag!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.