Opleidingsplek 2024

Opleiding 0 comments

-Door Martijn van Noorden, opleider psychiatrie LUMC-

Vanwege een vrijgekomen opleidingsplek per 16 maart 2024 voor de opleiding psychiatrie organiseren wij een ad hoc sollicitatie. Ben je een afgestudeerde arts met werkervaring in de psychiatrie, eventueel ook in de somatiek, ben je enthousiast voor de opleiding en beschikbaar per 16 maart 2024, solliciteer dan voor deze plek!

We zien graag je brief tegemoet vóór 11 december 2023; de gesprekken vinden plaats op 19 december in de middag. Voor meer informatie over de opleiding psychiatrie in het LUMC/LUMC Curium en de sollicitatie zie hier en hier.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.