Vacature ANIOS LUMC-Curium

Ben jij een basisarts die betekenisvol wil zijn in het leven van patiënten met complexe psychiatrische problematiek? Kun jij uit de voeten in een dynamische omgeving en weet je je staande te houden in stressvolle situaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als anios bij LUMC Curium werk je met kinderen en jongeren met complexe psychiatrische problematiek. Je houdt intakes, verricht kinderpsychiatrisch onderzoek en bent verantwoordelijk voor overige diagnostische werkzaamheden met betrekking tot psychiatrische- en somatische problematiek. Onder supervisie van een regiebehandelaar draag je bij aan de diagnostiek en het vaststellen en uitvoeren van het behandelplan. Hierbij houd je er rekening mee dat je zorg biedt die zich richt op perspectief en samenwerking in het sociale en professionele netwerk rondom het gezin. Je kunt goed praten, kijken en luisteren, en durft door te vragen. Aan de patiënt, maar ook aan je collega’s. Jouw collega’s, a(n)ios en kinder- en jeugdpsychiaters, kunnen bovendien bij jou aankloppen als ze vervanging zoeken. Tevens participeer je in een bereikbaarheidspoule ten behoeve van piketdiensten en voorwachten.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een BIG-geregistreerde arts met kennis van en affiniteit met kinder- en jeugdpsychiatrie. Je hebt een goed gevoel voor humor, relativeringsvermogen en een groot probleemoplossend vermogen. Je bent op de hoogte van relevante wet- en regelgeving, waaronder de WGBO, de Jeugdwet en de WvGGZ. Verder ben je geïnteresseerd in multidisciplinaire samenwerkingen en kun je je goed inleven in anderen. Je bent doortastend, flexibel en betrokken. Je beschikt niet alleen over goede communicatieve en sociale vaardigheden, maar bent ook daadkrachtig en stressbestendig.

Meer weten? Neem contact op met de redactie.

Je werkplek

Per 1 januari 2021 is Curium onderdeel van het LUMC. Integratie met de afdeling Psychiatrie van het LUMC is een logische stap in onze samenwerking. De afdeling Curium blijft op de locaties in Gouda en Oegstgeest. LUMC Curium is een academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie dat zorg biedt aan patiënten met complexe problematiek. De inhoud van onze individuele behandeltrajecten staat altijd voorop. We kijken goed naar wat nodig is en ook naar wat níét nodig is. Je werkt op klinische of poliklinische afdelingen van LUMC Curium (Oegstgeest), maar kunt ook ingezet worden in het LUMC.

Carrière in het LUMC

LUMC Curium biedt een inspirerende werkomgeving. We leren van elkaar, we delen kennis en ervaringen met collega’s en we houden elkaar scherp om de kwaliteit van onze zorgverlening constant te verbeteren. Bij ons werken dan ook bevlogen mensen, die zich met hart en hoofd inzetten voor de patiënt. Daarnaast is er genoeg ruimte voor relativering, humor en creativiteit. Want ook voor onze eigen medewerkers willen we een gezonde en stimulerende omgeving creëren. We bieden een groot aantal opleidingsplaatsen en we moedigen alle collega’s aan zich te ontwikkelen en door te groeien.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.