Gezocht: student-assistent onderwijs psychiatrie Leiden

-Door Martijn van Noorden, psychiater LUMC-

De vakgroep Psychiatrie van het LUMC is op zoek naar een enthousiaste  student-assistent die wil helpen met de organisatie en professionalisering van ons onderwijsblok in de bachelor geneeskunde van de Universiteit Leiden.

Is dit iets voor mij?

-Ik ben geneeskundestudent in Leiden en heb het tweedejaarsblok ‘Vraagstukken Psychisch Functioneren’ (G2VPF) met goed gevolg afgerond. JA/NEE

-Ik vond het een super interessant blok. JA/NEE

-Ik ben vanaf nu gemiddeld enkele uren per week beschikbaar tot april 2019. JA/NEE

-Ik ben in mei en juni 2019 flexibel en heb de mogelijkheid om in overleg meerdere uren per week te werken. JA/NEE

-Ik ben enthousiast, handig met organiseren, en kan analytisch denken JA/NEE

Heb je op de eerste vraag ‘JA’ geantwoord, en in totaal minimaal vier van bovenstaande vragen met ‘JA’ beantwoord? Lees dan verder!

Wat houdt de functie in?

Als student-assistent onderwijs ondersteun je de blokcommissie en help je mee met het organiseren en professionaliseren van het blok G2VPF. Het gaat hierbij vooral om de logistieke organisatie (bijvoorbeeld werkgroepindelingen) en het automatiseren van onderdelen van het blok door middel van het ontwikkelen van draaiboeken. Ook is het mogelijk om mee te denken over inhoudelijke doorontwikkeling en verbetering van het blok op basis van de feedback van de studenten van de afgelopen jaren. Het is noodzakelijk dat je zelf het blok hebt gevolgd en het onderwijs kent. Je werkt nauw samen met de blokcommissie en kan zelfstandig werken maar ook laagdrempelig overleggen. De uren zijn flexibel in te delen in overleg met de blokcommissie. Omdat het blok in juni wordt gegeven, zal het in de periode in de aanloop van het blok en tijdens het blok vanzelfsprekend drukker zijn.

Deze functie biedt ook mogelijkheden om de afdeling psychiatrie te leren kennen, en kan een goede basis zijn voor een verdere carrière in de psychiatrie.

Ja dat is iets voor mij!

OK, heel goed. Neem contact op voor meer informatie. Bij meerdere geschikte kandidaten zal een sollicitatie plaatsvinden.

-UPDATE 20-11-2018: de vacature is gesloten-

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.